Μια σχέση win – win για επιχειρήσεις και καταναλωτές με τη πλατφόρμα Wifins

Απέσπασε το πρώτο βραβείο του 6ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας


ΕΛΛΑΔΑ
16:56
13/09/2016
Μια σχέση win – win για επιχειρήσεις και καταναλωτές με τη πλατφόρμα Wifins
loading

Δύο νέοι άνθρωποι, ο Μάριος Παπαδόπουλος και ο Αλέξανδρος Παΐδας ανέπτυξαν ένα καινοτόμο, διαδραστικό μέσο μαζικής επικοινωνίας βασισμένο σε δίκτυα Wi-Fi.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη των σύγχρονων ανθρώπων να είναι 24 ώρες το 24ωρο «online», αλλά και τη στροφή των επιχειρήσεων σε πιο μοντέρνους τρόπους επικοινωνίας με τους τελικούς καταναλωτές, δημιούργησαν την πλατφόρμα Wifins.

Πώς λειτουργεί; Οι καταναλωτές εξασφαλίζουν άμεσα, δωρεάν και απλά, χωρίς την ανάγκη εισαγωγής κωδικών την internet σύνδεσή τους σε τοπικά Wi-Fi δίκτυα, αφού πρώτα λάβουν στις κινητές τους συσκευές περιεχόμενο συναφές με προϊόντα και υπηρεσίες, που σχετίζονται με τους χώρους που επισκέπτονται.

diagn3

Τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Wifins έγκεινται στο ότι παρέχει στους καταναλωτές έναν εγγυημένο τρόπο σύνδεσης στο διαδίκτυο, στις επιχειρήσεις μια αξιόπιστη υπηρεσία προς τους πελάτες τους και στα διαφημιζόμενα μέλη ένα νέο έξυπνο μέσο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό.

Ο Μάριος Παπαδόπουλος (CEO) της εταιρίας Wifins που ιδρύθηκε το 2014, έχει διατελέσει υπεύθυνος για τη διαχείριση σημαντικών projects Μ&Α σε Βέλγιο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες και Ιαπωνία, ενώ ο Αλέξανδρος Παΐδας (CTO) διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία πάνω σε ΙΤ συστήματα, Οργάνωση Τεχνικών Συστημάτων, διαχείριση πολύπλοκων έργων πληροφορικής σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και ανάπτυξη και συντήρηση προτύπων διασφάλισης ποιότητας.

Η πλατφόρμα τους κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο (20.000 ευρώ) του 6ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, μιας δράσης του προγράμματος NBG Business Seeds​ για τη στήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

diagn1

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση και τη στήριξη της δημιουργικότητας, ειδικά των νέων, και στην καλλιέργεια κουλτούρας καινοτομίας.

«Η συμμετοχή της Wifins στο διαγωνισμό NBG Business Seeds ήταν μια ξεχωριστή και απολύτως επικοδομητική επαγγελματική εμπειρία για την εταιρεία. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος από πλευράς Εθνικής Τράπεζας συνετέλεσαν τα μέγιστα στη βελτίωση της εταιρικής ταυτότητας του προϊόντος, καθώς επίσης και στη δημιουργία στιβαρών βάσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Αυτό συνδυάστηκε με την πρώτη θέση στο διαγωνισμό, η οποία, εκτός από το άκρως απαραίτητο χρηματικό έπαθλο, έδωσε επιπλέον δημοσιότητα στη Wifins, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και συνεισφέροντας στην ταχύτερη επιχειρηματική ανάπτυξη και στην ενίσχυση της εταιρείας», δηλώνουν οι ιδρυτές της.

Σημαντική πληροφορία: ο 7ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας έχει ξεκινήσει ήδη και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και τις 10/10/2016. Για περισσότερα στοιχεία πατήστε εδώ.

Παρακολουθήστε το video με την παρουσίαση της πλατφόρμας από τους ιδρυτές της.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει