Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σήμερα σε ισχύ στη Δράμα για έξι ώρες, αρχές γενομένης από τις 5 το απόγευμα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ –ΠΑΟΚ στις 20:00.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των κατηγοριών, στις οδούς Καστρινού και Δουμπέσα σε όλο το μήκος τους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για τη διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.

Πάντως, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η τροχαία Δράμας, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και περιστάσεις δεν αποκλείεται να λάβει πρόσθετα μέτρα, ήτοι πρόσθετες απαγορεύσεις κυκλοφορίας – εκτροπές και να παρατείνει τον χρόνο απαγόρευσης κυκλοφορίας σταθμεύσεων. Υπογραμμίζεται δε ότι οι παραβάτες των προαναφερόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.