Επιτήδειοι εμφανίστηκαν ως λογιστές και εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Την έπεισαν ότι ο γραμπρός της χρωστάει στην εφορία και της πήραν τις οικονομίες της


ΕΛΛΑΔΑ
11:18
11/08/2016
Επιτήδειοι εμφανίστηκαν ως λογιστές και εξαπάτησαν ηλικιωμένη
loading

Το κόλπο των επιτηδείων που αποσπούν χρήματα από ηλικιωμένους έχει επεκταθεί κατά πολύ. Ένα ακόμη περιστατικό σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Λάρισα. Το ζευγάρι των δραστών εξαπάτησαν την 79χρονη, με την δικαιολογία ότι χρειάζονταν χρήματα για συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr  όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί. Οι δύο δράστες, άντρας και γυναίκα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν στην οδό Κοζάνης της ηλικιωμένη που ήταν πεζή. Η γυναίκα της εμφανίστηκε ως λογίστρια του γαμπρού της. Της είπε για την πείσει, ότι το συγγενικό της πρόσωπο έπρεπε να πληρώσει παράβολο στην εφορία προκειμένου να λάβει την επιστροφή φόρου που ανέρχονταν στο ποσό των 3000 ευρώ.

Μάλιστα οι δράστες προθυμοποιήθηκαν να την μεταφέρουν στο σπίτι της για να την διευκολύνουν. Εκεί η ηλικιωμένη τους παράδωσε το ποσό των 1260 ευρώ και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Όταν η ηλικιωμένη επικοινώνησε με τον γαμπρό της αντιλήφθηκε την απάτη και η ίδια την κατήγγειλε στην αστυνομία η οποία αναζητά τους παράνομους «λογιστές».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει