Με κύρια χαρακτηριστικά το εκλεκτό του χαρμάνι, το πλούσιο άρωμα, την υπέροχη γεύση και την αξεπέραστη ποιότητά του, ο Λουμίδης Παπαγάλος θεωρείται ο Νο1 ελληνικός καφές και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση και την καρδιά όλων των Ελλήνων, ως η πιο αυθεντική και ποιοτική επιλογή ελληνικού καφέ.

Από χθες η επίσημη σελίδα του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος στο Facebook είναι «στον αέρα» του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου και καλεί τους φίλους του «Μεγάλη Πόρτα να Διαβούν» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην οθόνη που τους καλωσορίζει!

Οι φίλοι του αυθεντικού ελληνικού καφέ μπορούν να συζητούν στον «τοίχο» της σελίδας γύρω από το κάθετι που έχει σχέση με την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του Έλληνα. Η κουλτούρα και η φιλοσοφία του αγαπημένου brand είναι πλέον online με ένα κλικ στο www.facebook.com/LoumidisPapagalos.

Με αφορμή τη δημιουργία του νέου αυτού καναλιού επικοινωνίας με το κοινό του, ο Λουμίδης Παπαγάλος θα διοργανώνει συχνά διασκεδαστικά κουίζ και διαγωνισμούς για τη γνωριμία με όλη τη σειρά των προϊόντων.

Το πρώτο quiz-διαγωνισμός του καφέ Λουμίδης θα «ανέβει» στη σελίδα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Όσοι απαντούν σωστά μέσα στο χρονικό όριο που θα δίνεται θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν προϊόντα και συλλεκτικά δώρα «Λουμίδης Παπαγάλος».

Ο Λουμίδης Παπαγάλος κάνει εγκαίνια και περιμένει όλους τους φίλους του σήμερα κιόλας στο www.facebook.com/LoumidisPapagalos