Ο σωστός τεμαχισμός του κρέατος για τους κρεοπώλες είναι μία ειδική διαδικασία. Εν πολλοίς σχετίζεται με το τμήμα του ζώου από το οποίο αφαιρούμε το κάθε κομμάτι που φέρνουμε στο πιάτο μας. Του Γιώργου Λαμπίρη Στην πραγματικότητα όμως ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αττικής «οι Ταξιάρχες», Βασίλης Ντεληφιλιππίδης, αναφέρει ότι η κοπή καθορίζει το σωστό σερβίρισμα καθώς και το αποτέλεσμα της μαγειρικής. «Εάν το κρέας δεν κοπεί βάσει των μυϊκών ιστών μπορεί να χαλάσει η ποιότητα του κρέατος», επισημαίνει ο κύριος Ντεληφιλιππίδης. Διαβάστε το θέμα στο supply.gr