Μιλώντας για τα πιο εκλεκτά κρέατα του κόσμου θα σας παρουσιάσουμε ένα από αυτά, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή. Ο λόγος για το βοδινό κρέας Kobe, το οποίο προέρχεται από τη ράτσα Tajima. Του Γιώργου Λαμπίρη Πρόκειται για μία ειδική παραγωγή βοοειδών, τα οποία αναπτύσσονται σε ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες συνθήκες εκτροφής γι’ αυτό και προστατεύονται από την ιαπωνική νομοθεσία. Το συγκεκριμένο κρέας είναι φημισμένο για τη γεύση, την τρυφερότητα και την υφή μαρμάρου. Τα βοοειδή αυτής της ράτσας χρησιμοποιήθηκαν κατά το δεύτερο αιώνα ως ζώα εργασίας στις καλλιέργειες ρυζιού. Λόγω της μορφολογίας του ιαπωνικού εδάφους, απέκτησαν μοναδικές ιδιότητες σε συνδυασμό με τη διαβίωσή τους σε απομονωμένες περιοχές. Διαβάστε το θέμα στο supply.gr