Επίσκεψη πρεσβευτή της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Οικία-Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου

«Ας πάρουμε μαθήματα από την πλούσια ιστορία μας»


ΕΛΛΑΔΑ
23:38
28/06/2016
Επίσκεψη πρεσβευτή της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Οικία-Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου
2
loading

Την Οικία-Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Xανίων επισκέφθηκε ο πρεσβευτής της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα Kερίμ Ουράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών κ Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Τούρκος διπλωμάτης επισκέφθηκε την Παρασκευή το Μουσείο, ξεναγήθηκε στους χώρους του και υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών αναφέροντας: «Αποτελεί χαρά και τιμή η επίσκεψη στην οικεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Έπειτα από δύσκολους καιρούς ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και ο Ελευθέριος Βενιζέλος όχι μόνο έκαναν ειρήνη και έγιναν φίλοι αλλά προτάθηκαν και οι δύο για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Ας πάρουμε μαθήματα από την πλούσια ιστορία μας και ας αφήσουμε αυτά τα μαθήματα να χτίσουν μία δυνατή γέφυρα φιλίας όπως άρχισαν και οι αξιοσέβαστοι ηγέτες μας. Πολλά ευχαριστώ στο προσωπικό του Μουσείου για την ευγενική τους εξυπηρέτηση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Serapis

    Οθωμανοί και πλούσια ιστορία η λαμπρή ιστορία των νεότουρκων. Ας μην διαστρεβλώνουν την ιστορία στην ΕΛΛΑΔΑ που την γέννησε (Ηρόδοτος, Θουκιδίδης).

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει