Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις οδούς Πατησίων, Αχαρνών, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αριστοτέλους καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της οδού Αθηνάς και της Πλ. Ομονοίας για τον εντοπισμό εκδιδόμενων προσώπων. Το τελευταίο διήμερο προσήχθησαν συνολικά 111 άτομα.

Επιπλέον, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε διάφορα σημεία του κέντρου για εντοπισμό πωλητών προϊόντων παρεμπορίου και κατασχέθηκαν 6.958 τεμάχια.

Ακόμα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας καθώς και στον πεζόδρομο της Τοσίτσα για την ανεύρεση παραβατών της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Συνολικά προσήχθησαν 39 άτομα και συνελήφθησαν 5 άτομα.

Σε έξι κτήρια στις οδούς Αρτεμισίου, Αλκιβιάδου, Λεωνίδου και Μ.Βόδα, βρέθηκαν 101 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν έφεραν νομιμοποιητικά έγγραφα και προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών. Όπου κρίθηκε αναγκαίο έγινε καθαρισμός και απολύμανση των χώρων.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης και του Πεδίου Άρεως κατά την οποία ελέγχθηκαν 105 άτομα, προσήχθησαν 37 και συνελήφθησαν έξι. Δύο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ένας περί όπλων, δύο για επαιτεία και ένας για παραβίαση σφραγίδας.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν.