Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, στην πλατεία Κλαυθμώνος, οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, οι οποίοι αντιτίθενται στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν 24ωρη πανλιμενική απεργία. Αυτή τη στιγμή η πορεία των λιμενεργατών έχει ξεκινήσει για το Ζάππειο, όμως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον χώρο για να μην φθάσει η πορεία μέχρι εκεί.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) Γιώργος Γεωργακόπουλος ανέφερε ότι «η κυβέρνηση αφού απέκλεισε όλες τις υποσχέσεις της περί των λιμανιών, αφού ακούμπησε στους αγώνες των εργαζομένων για να έρθει στην εξουσία, τώρα αγκαλιά με τους πιο ακραίους νεοφιλελεύθερους ξεπουλάει τα λιμάνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως ενόψει της κρίσιμης τελετής στο Ζάππειο για την συμφωνία ΟΛΠ- Cosco οι φράχτες σηκώθηκαν και πάλι λόγω της πορείας των λιμενεργατών.

imnergateta1 imnergateta2

imnergateta3 imnergateta4 imnergateta5

oaoeiasiui6 oaoeiasiui5 oaoeiasiui3 oaoeiasiui4 oaoeiasiui1 oaoeiasiui2

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.