Εικόνες από τις καταστροφές κουκουλοφόρων στην εφορία

Δείτε τις φωτογραφίες από τις ζημιές που προκλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη


ΕΛΛΑΔΑ
11:28
23/03/2016
Εικόνες από τις καταστροφές κουκουλοφόρων στην εφορία
2
loading

Στο υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ΣΤ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

THESTIIAN1

THESTIIAN2

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στον πρώτο όροφο της ΔΟΥ, όπου βρίσκεται το ταμείο της εφορίας. Έριξαν μεγάλη ποσότητα μπογιάς σε τοίχους και γραφεία και έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο χώρο βρίσκονταν δύο εργαζόμενες της εφορίας, ενώ μία ακόμη εργαζόμενη έμεινε εκτός του κτιρίου όταν είδε τα άτομα να εισέρχονται σε αυτό. Ένας από τους κουκουλοφόρους έμεινε μαζί της για να την εμποδίσει να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

THESTIIAN3

THESTIIAN4

Σύμφωνα με την ίδια, της είπε να μην αγχώνεται και ότι πρόκειται για πολιτική παρέμβαση. Άντρες της Ασφάλειας συνέλεξαν αποτυπώματα και άλλα αντικείμενα (πυροσβεστήρας και δύο βαριοπούλες) από τον πρώτο όροφο της ΔΟΥ.

THESTIIAN5

THESTIIAN6

Σε κοντινή απόσταση από την Εφορία εντοπίστηκε ένα ζευγάρι γάντια το οποίο εκτιμάται ότι ανήκε σε έναν από τους δράστες.

THESTIIAN7

THESTIIAN8

Λίγη ώρα μετά το συμβάν άντρας της Ασφάλειας πραγματοποίησε έλεγχο σε νεαρό άτομο το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ? ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΜΕΣΑ ΤΟ Α.Φ.Μ. ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ . ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΙΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.

    1. avatar cghera

      Θα μας πείτε το ΑΦΜ των κουκουλοφόρων; Γιατί από ό,τι φαίνεται κατά την επίσκεψη τους δεν το άφησαν σε χαρτί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει