Είναι πλέον γεγονός! Η πιο αγαπητή και διάσημη φίλη όλων των κοριτσιών, Barbie, αποκαταστάθηκε και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κen! Ένας παραμυθένιος κόσμος ξετυλίγεται μπροστά στη Σπυριδούλα όταν η πιο βαθιά της επιθυμία να παρευρεθεί στον γάμο της πιο αγαπημένης της «φίλης»- της συντροφιάς της που μέσα από αυτή μπορεί να παίρνει χαρά- της αγαπημένης της κούκλας Barbie με τον αγαπημένο της Ken, έγινε πραγματικότητα. Ένα όνειρο που το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δέχτηκε την μεγάλη πρόκληση, και κατάφερε να το πραγματοποιήσει.

To Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η εταιρία PETROGAZ- που υιοθέτησε την ευχή-ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη και ενθουσιασμό στην Ευχή της  8χρονης Σπυριδούλας να παντρέψει την αγαπημένη της κούκλα Barbie με τον Ken. Η πραγματοποίηση αυτής της Ευχής απαιτούσε την συμβολή πολλών φορέων έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι πιο παραμυθένιες συνθήκες για να ζήσει η Σπυριδούλα το όνειρό της.

Έτσι, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. στο κτήμα Αριάδνη στην Βαρυμπόμπη, πάντρεψε η ίδια ως κουμπάρα, την πανέμορφη Barbie και τον γοητευτικό Ken. Ο γάμος τελέστηκε με όλες τις απαιτούμενες τιμές και η Σπυριδούλα έζησε αυτό που υπομονετικά περίμενε για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι στιγμές συγκίνησης πολλές, με πιο ξεχωριστή την εικόνα της Σπυριδούλας να χορεύει τον πρώτο χορό της δεξίωσης μαζί με τον γιατρό της,τον κύριο Βασίλη Παπαδάκη, αφιερώνοντάς του το τραγούδι « Η Επιμονή σου». Η στιγμή αυτή ήταν η πιο  καθηλωτική για όλους τους παρευρισκομένους και κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης. Η 8χρονη έδωσε ένα δυνατό μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας σε όλους τους παρευρισκομένους – από την οικογένειά της, τους αγαπημένους της φίλους από τo Νοσοκομείο «Ελπίδα», και τους συμπατριώτες της που ταξίδεψαν ειδικά για το χαρμόσυνο γεγονός από την Μαλαισίνα, μέχρι όλους του εθελοντές και εργαζομένους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η Σπυριδούλα ήταν ενθουσιασμένη! «Όλα ήταν όπως τα φανταζόμουν και πιο ωραία. Ευχαριστώ πολύ το Μake-Α-Wish και πιο πολύ τον κύριο Παπαδάκη, τον γιατρό μου!».

Συγκινημένη, η μητέρα της Σπυριδούλας τόνισε:«Όλος ο κόσμος είναι το χαμόγελο ενός παιδιού. Νιώθω ότι κοντεύει προς την νίκη η Σπυριδούλα, οπότε και η όλη ευχή που πραγματοποιείται μας κάνει ακόμα πιο αισιόδοξους και πιο δυνατούς για να συνεχίσουμε. Από την στιγμή που πήρε τα προσκλητήρια στα χέρια της ανυπομονούσε να έρθει η μέρα του γάμου…. Αναφώνησε «είναι τέλεια είναι τέλεια!» και κοιμήθηκε με αυτά αγκαλιά! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την ημέρα εκείνη, ήταν όλα τέλεια σαν να πάντρευα την κόρη μου! Το φόρεμα που ράψανε για εκείνη και μόνο, το φόραγε τρεις μέρες δεν το έβγαζε από πάνω της!». Μητέρα Σπυριδούλας.

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση της εθελόντριας του οργανισμού που βοήθησε στην πραγματοποίηση της Eυχής της Σπυριδούλας: «Ένιωσα σαν πραγματική νεράιδα που άνοιξα τα φτερά μου και πέταξα μαζί της στο δικό της παραμύθι! Χάρηκε την κάθε στιγμή και ζούσε το όνειρο της, όπως εκείνη το είχε φανταστεί. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις σφικτές αγκαλιές και τα ολόγλυκα φιλιά της. Αχ να ‘ξερες τι δύναμη, μου δίνει η Δύναμή σου….. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!».

Η Σπυριδούλα βρίσκεται στην αγκαλιά του ιατρού της, κύριου Παπαδάκη
Η Σπυριδούλα βρίσκεται στην αγκαλιά του ιατρού της, κύριου Παπαδάκη

Η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κα Αναστασία Μανιά δήλωσε: «Είναι απίστευτο να σκεφτείς τι φαντάζονται τα παιδιά και τι μπορεί να τους δώσει δύναμη. Και αυτό που εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα είναι ότι έχουμε πάρα πάρα πολλά παιδιά από παιδοογκολογικά τμήματα σήμερα μαζί μας. Είναι μια μέρα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας ».

Ο θεράπων ιατρός της Σπυριδούλας, κύριος Βασίλης Παπαδάκης, συνοδεύει την νύφη Barbie στην εκκλησία
Ο θεράπων ιατρός της Σπυριδούλας, κύριος Βασίλης Παπαδάκης, συνοδεύει την νύφη Barbie στην εκκλησία

Ο θεράπων ιατρός της Σπυριδούλας, κος Βασίλης Παπαδάκης ανέφερε: «Έχει μετρηθεί από τον οργανισμό στην Αμερική ότι πραγματικά τα παιδιά συμμορφώνονται πιο εύκολα με τη θεραπεία, αλλά ό,τι και να λέμε πρέπει να δείτε τα χαμόγελά τους πριν, τα χαμόγελά τους κατά τη διάρκεια της Eυχής και μετά, όταν παίρνουν το βιβλίο με τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις που έρχονται και στο δείχνουν, που μόλις το ανοίγουνε γελάνε και υπάρχει όλη αυτή η κινητοποίηση που ξέρουμε και ελπίζουμε να τα βοηθάει και στην έκβαση του όποιου νοσήματος έχουν».

Η Σπυριδούλα αλλάζει τα στέφανα στους αγαπημένους της Barbie και Ken
Η Σπυριδούλα αλλάζει τα στέφανα στους αγαπημένους της Barbie και Ken
 Η «αληθινή» Barbie και ο «αληθινός» Ken κατά την διάρκεια του μυστηρίου
Η «αληθινή» Barbie και ο «αληθινός» Ken κατά την διάρκεια του μυστηρίου