Άδοξο τέλος είχαν οι προσπάθειες των ιδιοκτητών ταξί του νομού Λάρισας να αποκλείσουν τους σιδηροδρομικούς σταθμούς εντός της πόλης, καθώς επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και τους απέτρεψαν.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη των αυτοκινητιστών, προκειμένου να καθοριστούν ποια μορφή θα πάρουν οι επόμενες κινήσεις τους.

Στο μεταξύ, οι ιδιοκτήτες ταξί στο Βόλο, το πρωί κατευθύνθηκαν στο λιμάνι της περιοχής, όπου και μοίρασαν έντυπο υλικό στους τουρίστες, Έλληνες και ξένους, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση στον κλάδο και ζητώντας την ανοχή τους στην όποια ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν.

Μετά το λιμάνι του Βόλου, οι αυτοκινητιστές της περιοχής κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο, στη Νέα Αγχίαλο, όπου και προχώρησαν σε αντίστοιχες δράσεις ενημέρωσης του κόσμου.

Εξάλλου, πριν από λίγο αποχώρησαν οι ιδιοκτήτες ταξί του Έβρου από το τελωνείο των Κήπων, το οποίο και έκλειναν από το πρωί, περιοδικά, για μικρό χρονικό διάστημα, μοιράζοντας έντυπο υλικό με τα αιτήματά τους στους διερχόμενους οδηγούς.