Φυλάκια, πλοία και μοίρες αεροσκαφών που βρίσκονται σε αποστολή αυτές τις άγιες ημέρες επισκέφθηκε η στρατιωτική ηγεσία τις δύο προηγούμενες ημέρες προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης επισκέφθηκε :

– Στην Ήπειρο, τα φυλάκια Διποταμιάς και Βροντερού

– Στην Ξάνθη, την έδρα του Δ΄Σώματος Στρατού και το 2ο Λόχο Καταδρομών (2οΛ/ΒΕΚΕΕΔ),

– Στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, το φυλάκιο Νυμφαίας,

– Στα ελληνοτουρκικά σύνορα, το φυλάκιο Μαρασίων,

– Στη Λήμνο, την έδρα της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης, το φυλάκιο Πλάκας, την κανονιοφόρο Κραταιός και την 130 Σμηναρχία,

– Στη Λέσβο την έδρα της 98ης Ανωτέρας Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΔΤΕ), το φυλάκιο Προβοσκίδας, το Ναυτικό Σταθμό Λέσβου, και τα παράκτια περιπολικά Τοξότης και Ανδρομέδα,

– Στη Σάμο, την έδρα της 79ης ΑΔΤΕ, το φυλάκιο Ψιλής Άμμου και το παράκτιο περιπολικό Πήγασος, και

– Στη Σκύρο, την 135 Σμηναρχία, την 22 Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων PATRIOT, το Λόχον Εθνοφυλακής (ΛΕΘ), το Σταθμό Ανεφοδιασμού Ελικοπτέρων (ΣΤΑΝΕΠ), την 7η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης, Ναυτικό Σταθμό Σκύρου και το Λόχο Διαβιβάσεων.

Τα πληρώματα επιφυλακής της Πολεμικής Αεροπορίας σε Λήμνο και Σκύρο επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης.

Ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης επισκέφθηκε μονάδες στο Καστελόριζο, τη Στρογγύλη, τη Ρω, την Ψέριμο, τις Οινούσσες, τον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο

Ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης επισκέφθηκε την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων στη Λέρο και τα πληρώματα της φρεγάτας Ψαρρά και της κανονιοφόρου Νικηφόρος που βρίσκονται σε αποστολή στο Αιγαίο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.