Τις εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, επιθεώρησε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών και δικτύων και τον διευθυντή οδοποιίας, ο κ. Μώραλης επιθεώρησε τις πλακοστρώσεις, τις νέες δενδροφυτεύσεις, το νέο φωτισμό, τα παγκάκια, το νέο συντριβάνι καθώς και μία νέα παιδική χαρά.

Εξάλλου, ο δήμος Πειραιά, με ενημερωτική επιστολή προς τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο της Νικήτα, γνωστοποίησε ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται πλέον καθημερινά. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε οι εργασίες να πραγματοποιούνται μόνο τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να μην επηρεάζεται η λειτουργία των καταστημάτων. Έπειτα όμως από αίτημα των καταστηματαρχών προκειμένου να επισπευσθούν οι εργασίες, άλλαξε ο αρχικός σχεδιασμός και το έργο εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάπλαση του πεζόδρομου της Νικήτα, υλοποιείται μετά από δέσμευση του κ. Μώραλη και αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.