H γνωστή αλυσίδα καταστημάτων snack και καφέ everest, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για ποιοτικές αλλά και προσιτές λύσεις για καφέ και φαγητό εκτός σπιτιού, προβαίνει για 2η χρονιά σε μια ακόμα δυναμική κίνηση μειώνοντας κατά 40% την τιμή του Nescafe Frappe, της κατεξοχήν αγαπημένης ελληνικής συνήθειας, που από 1,65 ευρώ θα προσφέρεται μόνο 1 ευρώ!

Η πρωτοβουλία μείωσης τιμών, την οποία ξεκίνησε πρώτη η everest στις αρχές του 2010 και συνεχίζει να υποστηρίζει με συνέπεια, διευκολύνει σημαντικά τον καταναλωτή, προσφέροντας του τα αγαπημένα του προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές.

Αυτή τη φορά o καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου τον αγαπημένο του Nescafe Frappe, στην τιμή του 1 ευρώ!

Η μείωση τιμής στον Nescafe Frappe, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή κατά την θερινή περίοδο, αποδεικνύει έμπρακτα την διάθεση της everest να διευκολύνει ουσιαστικά τον καταναλωτή σε μια καθημερινή του συνήθεια.

Η προσφορά ισχύει έως 30/9 σε όλα τα καταστήματα everest που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και διαθέτουν την ειδική σήμανση.