Μια ακόμη καινοτόμα και εντυπωσιακή κίνηση προβολής από την βραβευμένη με ERMIS Qmedia και την Tempo Omd για λογαριασμό του πελάτη Olympic Brewery S.A. και του νέου προϊόντος Somersby.

Με στόχο την προώθηση της νέας καμπάνιας της Olympic Brewery «Ανθρακούχος Μηλίτης Somersby σε 2 μοναδικές γεύσεις» η Qmedia δημιούργησε δύο ειδικές κατασκευές 3D showcase bus shelters, μεταφέροντας  τους Αθηναίους σε ένα περιβάλλον εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα: γρασίδι στα πόδια τους και ένα ομοίωμα φιάλης Somerby τοποθετημένο μέσα σε πάγο μπροστά τους!

Για περισσότερη απόλαυση, όμως, η Qmedia έπαιξε και με την όσφρηση των περαστικών! Δημιούργησε και ένα ακόμη εντυπωσιακό showcase – scent bus shelter στην Πλατεία Κλαυθμώνος κι έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ένα στέγαστρο λεωφορείου με ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα, οι Αθηναίοι είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία μέσω ενός ειδικού μηχανισμού ψεκασμού και να δροσιστούν με άρωμα μήλου – ίδιο με το άρωμα του προϊόντος!

Έξυπνες, πρωτοποριακές ιδέες και δημιουργικός τρόπος υλοποίησης τους! Με αυτές τις κατευθύνσεις η Qmedia– μέλος της Politis Group – συνεχίζει να καινοτομεί υπηρετώντας την υπαίθρια διαφήμιση στη σύγχρονη εποχή!

somersb1 somersb2