Από τις κηλίδες αίματος που είχαν πέσει στο δρόμο, εντόπισαν οι αστυνομικοί τον άτυχο άνδρα που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος το πρωί στα Εξάρχεια και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα 35 ετών. Αρχικά, είχε ειπωθεί πως πρόκειται για Πολωνό, κάτι που μέχρι τώρα όμως δεν επιβεβαιώνεται, αφού δεν έχουν βρεθεί έγγραφα πάνω του. Το γεγονός δε ότι δεν έχει εντοπιστεί αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου προβληματίζει τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

Ο άγνωστος άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος στη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους και Ερεσού και πέθανε καθ’ οδόν για το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Αρχικά, η αστυνομία έκανε έρευνα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών, επειδή παραπλανήθηκε από το τηλεφώνημα καθαρίστριας, η οποία κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας πως άκουσε πυροβολισμό, ενώ βρισκόταν μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου.

Στη συνέχεια όμως, και επειδή η απόσταση ήταν μεγάλη από την Αχαρνών, ακολούθησαν κηλίδες αίματος από τον τόπο που βρέθηκε ο τραυματισμένος άνδρας και έφτασε τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού, που βρίσκεται περίπου εκατό μέτρα από το σημείο.