Πατούλης: Χιλιάδες πολίτες στερούνται τα βασικά αγαθά

Σημαντικός ο ρόλος της ΚΕΔΕ στην υλοποίηση του προγράμματος Επισιτιστικής Συνδρομής


ΕΛΛΑΔΑ
22:22
15/06/2015
Πατούλης: Χιλιάδες πολίτες στερούνται τα βασικά αγαθά
1
loading

Τον καθοριστικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι δήμοι κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση της «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους», υπογράμμισε σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης, που συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση συντονισμού μεταξύ των Κοινωνικών Συμπράξεων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της αν. υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου και τέθηκαν σε αυτήν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την άμεση υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. επισήμανε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η Κυβέρνηση αναγνώρισε το σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν στην επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος οι δήμοι. Επίσης τόνισε την ανάγκη να προχωρήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα οι διαδικασίες υλοποίησης, με στόχο τη στήριξη χιλιάδων πολιτών που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Οι ΟΤΑ α’ βαθμού, διαβεβαίωσε, θα συμβάλλουν στο μέγιστο βαθμό στην επιτυχία του προγράμματος, αφού διαθέτουν ένα μόνιμο δίκτυο Κοινωνικών Δομών και το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό για την αντικειμενική και συνεχή καταγραφή των ωφελουμένων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ξανθιππη σαββιδου

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 'Η ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, όπως θέλουν να τους αποκαλούν τελευταίως, με τα εκατομμύρια απτο δημόσιο κορβανά

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει