Με αφορμή την ακύρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και την κατάληψη της αίθουσας των συνεδριάσεων από συμβασιούχους εργαζόμενους στο Δήμο, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δύο φορές στο παρελθόν χρειάστηκε να υπερασπιστώ τη δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και την αξιοπρέπεια της πόλης μου.

Την πρώτη ανέλαβα εγώ την ευθύνη, διέκοψα το Δημοτικό Συμβούλιο, ζήτησα από όλους τους δημοτικούς συμβούλους να αποχωρήσουν και έμεινα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, μαζί με τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν.

Τον Δεκέμβριο του 2008, όταν το δημαρχείο δέχθηκε επίθεση από τους “μπαχαλάκηδες”, με μολότοφ και βαριοπούλες, έχοντας την πλήρη συμπαράσταση όλων των δημοτικών παρατάξεων, υπερασπίστηκα, μαζί τους, την ιστορία της πόλης. Ήμουν παρών από την αρχή ως το τέλος και πάντως δεν έφυγα από την πίσω πόρτα.

Τέλος, σε ότι αφορά στο πρόβλημα των συμβασιούχων της αυτοδιοίκησης, η λύση είναι μόνο μία: Τροποποίηση του νόμου Ραγκούση».

πηγή: otanews