Ο… πρωτάρης Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, δεν φρόντισε να ρωτήσει τον παλιό Δήμαρχο Μιχάλη Ταμήλο, με ποιο τρόπο πραγματοποιούσε τις «καθόδους» στην Αθήνα και έτσι βρέθηκε να ψάχνει τρόπο μετάβασής του στην πρωτεύουσα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο κ. Λάππας, έκανε το …λάθος, θέλοντας να είναι απόλυτα τυπικός, να ενημερώσει εγγράφως δύο μέρες νωρίτερα την Υπερπεριφερειάρχη Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας Πόπη Γερακούδη ότι ζητάει έγκριση για την χρησιμοποίηση υπηρεσιακού οχήματος. Μέχρι να ξεκινήσει το ταξίδι, ήρθε η αρνητική απάντηση της κ. Γερακούδη, στο πλαίσιο της υπουργικής απόφασης που απαγορεύει μετακινήσεις υπηρεσιακών οχημάτων εκτός ορίων της Περιφέρειας…

Αμέσως στα ζόρια, αναζητήθηκε ο Αντιδήμαρχος «άμεσης επέμβασης» Θεόδωρος Σπανός που έβαλε την μερσεντές του και «κατηφόρισαν» για τα Υπουργεία.

Ωστόσο τον κ. Λάππα, σε όλη την διαδρομή, τον βασάνιζε η απορία πως μετακινούνταν (και μάλιστα τόσο συχνά) από Τρίκαλα σε Αθήνα ο προκάτοχός του. Σχημάτισε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του κ. Ταμήλου και η απορία του λύθηκε με την απάντηση που πήρε.

«Όταν υπήρχε υπηρεσιακή ανάγκη να πάω Αθήνα, λίγο πριν φύγω με το υπηρεσιακό όχημα έστελνα το αίτημα με fax στην Περιφέρεια και μέχρι να πάρω την απάντηση είχα ήδη επιστρέψει στα Τρίκαλα»…

Πηγή:trikalanews.gr