Ένας εργαζόμενος στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Άκτιου Βόνιτσας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο της Πάτρας. Ο 55χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, εν ώρα εργασίας, σήμερα τα ξημερώματα στην Κατούνα.

Ο άνδρας βρισκόταν με απορριμματοφόρο του δήμου σε δρομολόγιο αποκομιδής σκουπιδιών στην Κατούνα. Έξω από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, περί τις 06:20, ΙΧ φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του agrioniopress.gr, να έκανε οπισθοπορεία, χτυπώντας τον άνδρα που εκείνη τη στιγμή τοποθετούσε κάδο απορριμμάτων στη θέση του.

Οι πληροφορίες είναι αρκετά συγκεχυμένες σχετικά με τις συνθήκες μεταφοράς του τραυματία στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας αρχικά, αφού φέρεται να επιχείρησε να μεταφέρει τον τραυματία ο ίδιος ο οδηγός του ΙΧ που προκάλεσε το ατύχημα, αλλά εξαιτίας μηχανικού προβλήματος αυτό δεν κατέστη δυνατό και τη μεταφορά την έκανε άλλο ΙΧ.

Ο οδηγός του ΙΧ έχει πάντως ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές, αφού δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, ενώ έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται στην Πάτρα σε σοβαρή κατάσταση και εκφράζονται από τους θεράποντες ιατρούς φόβοι ότι πιθανώς να χρειαστεί να ακρωτηριάσουν το πόδι του.