Βαρύ είναι το πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου για την Γεωργία Σακκά, τη βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, με συνεχείς παρελάσεις.

Μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη ενώ σημείωσε πως «αν μου ανοίξει κάποια πόρτα, και είναι κάτι που με ενδιαφέρει και είναι κοντά στα καλλιτεχνικά που ασχολούμαι, καλοδεχούμενη».

Στις δηλώσεις της, η Γεωργία Σακκά, ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο. Σαν χρόνια καρναβαλίστρια, έχω περάσει όμορφες και μαγικές στιγμές. Είναι μια άλλη εμπειρία, ένα μαγικό ταξίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ που με επέλεξαν.

Θα είναι αρκετές οι ώρες. Σε λίγο έχουμε την παρέλαση των αρμάτων, αύριο έχουμε τη νυχτερινή ποδαράτη και την Κυριακή έχουμε τη μεγάλη παρέλαση που θα βγουν τα άρματα, που θα είναι όλα τα καλλιτεχνικά γκρουπ. Έχουμε 60.000 καρναβαλιστές, 200.000 επισκέπτες, πρέπει να ετοιμαστώ για να τους υποδεχθώ.

Δεν το έχω σκεφτεί. Εμένα ο σκοπός μου ήταν να ξαναέρθω κοντά σε αυτόν τον θεσμό γιατί 7 χρόνια λόγω του ότι εργάζομαι και ζω στην Αθήνα, απείχα. Αυτός είναι ο σκοπός μου ήθελα να τον ζήσω από αυτόν τον ρόλο που συμβαίνει μια φορά. Δεν το έχω σκεφτεί παραπέρα. Αν μου ανοίξει κάποια πόρτα, και είναι κάτι που με ενδιαφέρει και είναι κοντά στα καλλιτεχνικά που ασχολούμαι, καλοδεχούμενη.

Καλό καρναβάλι να έχουμε».