H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φλεβάρη είναι η πιο ιδανική στιγμή να εκδηλώσουμε τον έρωτά μας για τον αγαπημένο/η μας. Αν σας προβληματίζει η επιλογή του δώρου για τη συγκεκριμένη ημέρα, εμείς πιστεύουμε ότι ποτέ κανείς δεν έκανε λάθος προσφέροντας ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα ή μια εντυπωσιακή σύνθεση. Πρόκειται για μία κλασσική επιλογή, που θα εντυπωσιάσει όχι μόνο το ταίρι σας, αλλά και τους υπόλοιπους γύρω του.

Φυσικά, στους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε λίγοι έχουν την πολυτέλεια να επισκεφθούν ένα ανθοπωλείο και να δημιουργήσουν ή και να δουν τους διαθέσιμους συνδυασμούς. Γι’ αυτό η καλύτερη λύση είναι να παραγγείλει κανείς την ανθοδέσμη της αρεσκείας του με online παραγγελία.

Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική ανθοδέσμη για το ταίρι σας και να δρομολογήσετε την αποστολή του.

Τα τελευταία 4 χρόνια το flowerking.gr δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει κανείς μέσα από μία τεράστια ποικιλία μοναδικών συνθέσεων και αποστολή σε καθορισμένη ημερομηνία ακόμα και αυθημερόν στον προορισμό της.

Μπείτε στο flowerking.gr από οποιαδήποτε συσκευή, είτε υπολογιστή είτε κινητό και δείτε έτοιμα μπουκέτα, περίτεχνες συνθέσεις, και πρωτότυπα πακέτα για κάθε περίσταση που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη διαδικασία να διαλέξετε το ιδανικό δώρο, αφού οι ειδικοί το έχουν ήδη φτιάξει για εσάς!

Το flowerking.gr σεβόμενο τον πελάτη κάνει τις παραδόσεις του με δικά του οχήματα και οδηγούς εξασφαλίζοντας ότι θα φτάσουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επίσης, πριν από κάθε παράδοση προηγείται επικοινωνία με τον παραλήπτη, ώστε να εξασφαλιστεί η παραλαβή πάντα χωρίς να αποκαλυφθεί ο αποστολέας.

Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι η παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν για τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Για την πρώτη παραγγελία που θα κάνετε σας προσφέρουμε έξτρα έκπτωση 10% με τον κωδικό NB10

Περισσότερα εδώ :

flowerking.gr/valentinos

facebook.com/RealFlowerking

instagram.com/flowerking.gr