Μία ακόμη καταγγελία για bullying ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μαθητές των πρώτων τάξεων δημοτικού στο Ηράκλειο Κρήτης φέρεται να χτύπησαν συμμαθητή τους στα γεννητικά του όργανα και όχι μόνο, λίγα μέτρα έξω από το σχολείο που φοιτούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretaone.gr, όταν συνέβη το σοβαρό περιστατικό με «πρωταγωνιστές» ανηλίκους, το αγοράκι είχε μόλις σχολάσει και κατευθυνόταν στο σπίτι του, έχοντας παρέα δύο φίλους και συμμαθητές του.

Λίγα μέτρα παραπέρα, από το εν λόγω σχολείο, σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, τον περίμεναν οι φερόμενοι ως ανήλικοι δράστες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί τους ήταν και κορίτσια από το σχολείο.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν έμειναν μόνο στον… τσαμπουκά, αλλά σήκωσαν χέρι και άρχισαν να χτυπούν το παιδί. Σύμφωνα με την καταγγελία, ανάμεσα στα σημεία που το χτύπησαν ήταν και τα γεννητικά του όργανα. Άναυδοι και τρομοκρατημένοι οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν και να γλυτώσουν τα χειρότερα.

Μάλιστα, τα δύο πιτσιρίκια της παρέας του θύματος bullying, για καλή του τύχη γνώριζαν πολεμικές τέχνες και όπως-όπως μπόρεσαν και απώθησαν κάπως τους ανήλικους, που τον χτυπούσαν.

Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό, με τον καυγά να συνεχίζεται μέχρι από το δρόμο να περάσει ένα ασθενοφόρο. Οι διασώστες, που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, έβαλαν ακόμη και τη σειρήνα τους να χτυπά και πλησίασαν, για να βοηθήσουν τον ανήλικο.

Ταυτόχρονα, επί τόπου έσπευσε και μία γυναίκα, που σταμάτησε το όχημά της, κατέβηκε και χώρισε τα ανήλικα. Το χτυπημένο αγοράκι υποβασταζόμενο πήγε σε σπίτι φίλου του και από εκεί το παρέλαβε η έντρομη μητέρα του.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εκπαιδευτικός της τάξης, που φέρεται να δήλωσε αναρμόδιος για το περιστατικό, καθώς ο ξυλοδαρμός του μικρού μαθητή από συμμαθητές του έγινε έξω από το σχολείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην αρχή της σχολικής χρονιάς οι φερόμενοι δράστες και το θύμα έκαναν παρέα, καθώς όλοι πήγαν στο εν λόγω σχολείο από άλλα σχολεία του Ηρακλείου.

Το περιστατικό μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην αστυνομία.