«19 ημέρες για τα Χριστούγεννα».

«18 ημέρες για τα Χριστούγεννα».

«17 ημέρες για τα Χριστούγεννα».

Κάθε ημέρα το ίδιο τροπάρι έχουμε στο σπίτι. Με το που ξυπνάνε τα παιδιά μετράνε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και το μόνο που σκέφτονται είναι το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και τα δώρα που θα λάβουν. Καλά, όχι ότι η σύζυγος πάει πίσω.

«Αχ τι τέλειες αυτές οι γόβες! Αχ τι ωραίο αυτό το κολιέ!»

«Θα ήταν ωραία να πηγαίναμε κάπου οικογενειακά φέτος, κάθε χρόνο στην πόλη τα περνάμε»

Και μένα; Εμένα δε με σκέφτεται κανείς, αλλά εγώ πρέπει να τους σκεφτώ όλους και μαζί με αυτούς και τα πάγια έξοδα. Γιατί καλά τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, αλλά το τέλος του χρόνου φέρνει και υποχρεώσεις, όπως τα τέλη κυκλοφορίας. Γιατί ακόμη και το αμάξι ζητάει «πράγματα» και εγώ πρέπει να τα διευθετήσω άμεσα και να τους ευχαριστήσω και όλους. Γίνεται;

Κι όμως, γίνεται!

Διότι, όπως έμαθα και εγώ υπάρχει μία υπηρεσία που μου επιτρέπει να καλύψω σε δόσεις όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου μου γρήγορα, εύκολα και online!

Όχι, η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έρχεται από το Βόρειο Πόλο, αλλά από την Hellas Direct, η οποία μέσα από την πλατφόρμα wallet+ σου επιτρέπει να εξοφλήσεις τα τέλη του αυτοκινήτου σου σε δόσεις, χωρίς πιστωτική και με επιτόκιο ακόμα και 0%!

Χριστούγεννα

Η διαδικασία είναι τόσο απλή, όσο το να γράψεις στον Αη Βασίλη, μόνο που σε αυτή την περίπτωση είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Μπαίνεις στη σελίδα του wallet+ συμπληρώνεις μερικά στοιχεία του οχήματος σου, το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και βλέπεις το ακριβές ποσό των τελών κυκλοφορίας που πρέπει να πληρώσεις. Στη συνέχεια διαλέγεις την τράπεζα από την οποία θα χρηματοδοτηθείς και υποβάλεις την αίτηση σου.

Έπειτα, ολοκληρώνεις την αίτηση σου στο online περιβάλλον της τράπεζας που επέλεξες, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η αξιολόγηση της αίτησης γίνεται σύμφωνα με την πιστωτική πολιτική της κάθε τράπεζας και ολοκληρώνεται στις περισσότερες περιπτώσεις μέσα σε 3′ λεπτά. Μόλις η αίτηση εγκριθεί, θα ενημερωθείς από την τράπεζα.

  • Για τέλη από €20 έως €500 μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία BNPL (Buy Now Pay Later) με επιτόκιο 0% και εξόφληση σε 4 ή 6 δόσεις.
  • Για τέλη από €501 έως €2000 παρέχεται δανειοδότηση με εξόφληση σε 6 ή 12 δόσεις και επιτόκιο ανάλογα την τράπεζα που θα επιλέξεις. 

Μετά την έγκριση και την υπογραφή της σύμβασης, η Hellas Direct εξοφλεί τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός σου άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς εσύ με τίποτα. Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι εξοφλήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, αν θες μπορείς να κατεβάσεις το σήμα σου και, με το κεφάλι σου ήσυχο πια, να αποπληρώσεις το ποσό σε δόσεις.

Το wallet+ δεν χρησιμεύει μόνο για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, αλλά γενικά σε ό,τι και αν χρειάζεται το αυτοκίνητο σου. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη λύση για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, που σου επιτρέπει να ανταποκρίνεσαι στη στιγμή.

Και με αυτόν τον τρόπο έχεις κάνει το καλύτερο δώρο, όχι μόνο στον εαυτό σου, αλλά και στην οικογένεια σου, αφού έχοντας ξενοιάσει από ένα μεγάλο έξοδο μπορείς να διαθέσεις περισσότερα για τα δώρα των αγαπημένων σου προσώπων. Ή μήπως όχι; Διότι τα τέλη μπορεί να τα γλύτωσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα καινούργιο smartphone θα το ήθελα…

Α και μην ξεχνάς!

15 και σήμερα για τα Χριστούγεννα!