Είναι υπολοχαγός σε ηλικία μόλις 27 χρονών. Η ίδια μίλησε πριν από κάποιες ημέρες στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη πώς είναι να είσαι καταδρομέας αλεξιπτωτίστρια.

«Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις; Μπορείς να γίνεις στρατηγός εσύ, έτσι;», επισήμανε ο δημοσιογράφος με την ίδια να απαντάει: «Θεωρητικά μπορεί να γίνω στρατηγός, πρακτικά θα το δείξει η ιστορία. Είχα πει ότι δεν μπορώ να αρκεστώ σε ό,τι μου δίνεται και πρέπει να παλέψω για το κάτι παραπάνω. Γιατί όχι; Δεν διαφέρω σε τίποτα».

Η υπολοχαγός είπε επίσης ότι δεν ήταν από στρατιωτική οικογένεια, ενώ στην ερώτηση αν θα μπορέσει να συνδυάσει και τη μητρότητα, απάντησε: «Θεωρώ πως ναι. Ο ρόλος της γυναίκας γίνεται όλο και πιο σημαντικός στον ελληνικό στρατό. Αφού τα έχουν καταφέρει άλλες γυναίκες, θα τα καταφέρω κι εγώ».

Σχετικά με τους στόχους της ως καταδρομέας, η 27χρονη λέει ότι «στόχος είναι: όσα περισσότερα σχολεία μπορέσω να φέρω εις πέρας, π.χ. έχω τελειώσει το σχολείο καταδρομών, υπάρχει το σχολείο βολών ταχείας αντίδρασης γιατί πρώτα από όλα είμαστε μαχητές. Στόχος μου είναι μεθαύριο να γίνω εκπαιδευτής στους νεότερους καταδρομείς. Αυτός είναι ο πραγματικός μου στόχος».

Συνολικά μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 30 άλματα: «Την πρώτη φορά σίγουρα φοβήθηκα, αλλά είναι τόσο ολοκληρωμένη η εκπαίδευση, που ελαχιστοποιούν κάθε περίπτωση φόβου, κινδύνου, δειλίας».

Πλεονέκτημα ή μειονέκτημα να είσαι μια γυναίκα με τόσους άνδρες; «Και τα δύο. Είναι μειονέκτημα, γιατί ξεχωρίζεις και είσαι συνεχώς στο επίκεντρο και πρέπει να είσαι το παράδειγμα προς μίμηση. Είναι πλεονέκτημα, γιατί όταν βλέπουν μια γυναίκα να πηγαίνει κάθε πρωί για τρέξιμο, μετά θέλουν να την ξεπεράσουν».

Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει συναντήσει αρνητικά βλέμματα από τους άνδρες συναδέλφους της, «γιατί εγώ από μόνη μου ανιμετωπίζω τον εαυτό μου ως άνδρα ανάμεσα στους άνδρες και αν συμβαίνει αυτό, δεν επιτρέπω να το αντιμετωπίζουν οι άλλοι έτσι».

Με αφορμή τη συνέντευξη της 27χρονης υπολοχαγού ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, τόνισε ότι «έχει πάψει ο στρατός να είναι αντρική υπόθεση. Τα παραγωγικά σχολεία- Ευελπίδων, Ικάρων – έχουν πολλές γυναίκες που στελεχώνουν το στράτευμα ισαξίως, επαξίως και ορισμένες φορές καλύτερα από άνδρες. Και στις Ειδικές Δυνάμεις που σε πολλές περιπτώσεις μας εκπλήσσουν. Δεν υπάρχει καμία διάκριση γυναικών και ανδρών, δεν υπάρχει θέμα ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του».