Προβλήματα σε Πάτρα και Ηλεία έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία που πλήττει περισσότερο τη Δυτική Ελλάδα, καθώς έπεσαν δέντρα, σημειώθηκαν ζημιές σε σπίτια, ενώ το χαλάζι έμοιαζε με κοτρώνες.

Σύμφωνα με το thebest.gr, έπεσαν δύο δέντρα σε Ρίο και Ακταίο και κλήθηκε η πυροσβεστική για την κοπή και απομάκρυνσή τους.

Επίσης, το ilialive.gr αναφέρει ότι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή του Πύργου και κυρίως στο παραλιακό μέτωπο προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια.

Έτσι, μικρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή και έχει προκαλέσει ζημιές σε στέγαστρα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών διεξάγεται μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας.

Η απόφαση για την αμφιδρόμηση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας.

Στο μεταξύ, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα, έχει διακοπεί, εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας – Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού.

Ακολουθούν φωτογραφίες από Πάτρα και Ηλεία: