Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ανδραβίδα για τον αναπάντεχο θάνατο ενός 56χρονου δασκάλου. Ο άνδρας πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη για τα γαρδέλια του, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πτώση στην αποθήκη όπου τα είχε.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 56χρονος είχε πάει χθες, νωρίς το πρωί, να βγάλει τα γαρδέλια του έξω από την αποθήκη. Τότε έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο έδαφος με το πρόσωπο και χτύπησε σε ένα στηθαίο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως λίγη ώρα αργότερα η σορός του βρέθηκε από τη μητέρα του, η οποία τον περίμενε για να πιούν τον πρωινό καφέ όπως κάθε μέρα.

Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον γιο της, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 56χρονο και, φτάνοντας στο νοσοκομείο, το ιατρικό προσωπικό απλά διαπίστωσε το θάνατό του.

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από το άκουσμα της τραγικής είδησης. Ο ίδιος, δάσκαλος στο επάγγελμα, τα τελευταία 22 και πλέον χρόνια ζούσε στην περιοχή της Εφύρας.

Όσοι τον γνώριζαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το άτομό του. Έτρεφε μεγάλη αγάπη στα παιδιά, ωστόσο δεν είχε καταφέρνει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Μοναδικό του στήριγμα ήταν η μητέρα του με την οποία ζούσε μαζί, ενώ είχε λατρεία στα ανίψια του. Ήταν ένας ιδιαίτερα κοινωνικός χαρακτήρας, πάντα πρόθυμος να βοήθα όσους είχαν ανάγκη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ανδραβίδας.