Τα λουλούδια και τα παιχνίδια που αφήνει ο μπαμπάς της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη στο μνήμα της απομακρύνονται από την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το T-live.

«Πάω πάρα πολλές φορές στο νεκροταφείο γιατί έχω κάποιον δικό μου και έχω δει πάρα πολλές φορές να αφήνει πράγματα ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας και πάνε την επόμενη ημέρα, τη μεθεπόμενη και τα πετάνε. Εγώ έχω δει, σίγουρα δύο φορές, τη Δήμητρα, την αδελφή της (Ρούλας). Και πετάει τα πράγματα, έχει σακούλα, έρχεται με ένα μηχανάκι κόκκινο, έχει σακούλα, βάζει ό,τι πράγματα έχει πάνω το μνήμα και τα παίρνει μαζί της και τα πετάει. Πάει κόσμος αφήνει, έχω δει και άλλους που αφήνουν πράγματα και φροντίζουν το μνήμα και όταν βλέπω τη Δήμητρα, μετά δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο μνήμα. Φέρνει σακούλες από το σπίτι» σημειώνει χαρακτηριστικά η αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή.

Στις 14 Νοεμβρίου η θεία της Τζωρτζίνας φτάνει με το μηχανάκι της που παρκάρει στην είσοδο του νεκροταφείου και περνά την κεντρική είσοδο. Μένει μέσα για λίγα λεπτά και σε λίγη ώρα βγαίνει. Στο δεξί της χέρι κρατά μια μεγάλη πλαστική σακούλα την οποία φορτώνει πάνω στο μηχανάκι της. Ανεβαίνει και απομακρύνεται βιαστικά.

Το μνήμα του παιδιού βρίσκεται στο ενοριακό νεκροταφείο των Σιχαινών στην Πάτρα και αγοράστηκε από τους δύο γονείς, όταν η 9χρονη έφυγε από τη ζωή. Σκοπός των γονέων ήταν να μεταφερθούν εκεί και τα άλλα δυο παιδιά, όταν συμπληρωθούν 3 χρόνια από τον θάνατό τους.