Σε θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος με την είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα. Ο ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων», έφυγε από τη ζωή στα 48 του χρόνια ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός στην σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» υποδυόταν τον αδερφό της «Λίζας», την οποία έπαιζε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, με μία ανάρτησή της στο Facebook.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε η ηθοποιός.

Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια…

Posted by Kalliopi Evangelidou on Tuesday, October 31, 2023

Στη συνέχεια, έγινε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα στο Facebook, στην οποία και ανακοινώθηκε πού και πότε θα γίνει η κηδεία του. Σύμφωνα με τη δημοσίευση, θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Θα ακολουθήσει αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ αποχαιρετούμε με πολιτική κηδεία τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης. Θα προσφερθεί καφές στο καφενείο του κοιμητηρίου. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του για αποτέφρωση στη Ριτσώνα. Παρακαλούμε αντί λουλουδιών και στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ταμείο του ΣΕΗ».

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ αποχαιρετούμε με πολιτική κηδεία τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο στο κοιμητήριο της…

Posted by Alexandros Kombogiorgas on Wednesday, November 1, 2023