Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, αντέδρασε στην είδηση του θανάτου του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συγκίνησε με το αντίο του προς τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα που έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός μέσα όταν υποδύθηκε τον Νίκο, αδερφό της Λίζας (Μαριλίτας Λαμπροπούλου) στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» που προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega τη σεζόν 2004-2005.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, τους τελευταίους έξι μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο, από την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.