Τις δραματικές στιγμές που έζησε ο 11χρονος γιος του ο οποίος έπεσε θύμα πίτμπουλ στην Αρτέμιδα περιγράφει ο πατέρας του. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει στο Newsbeast έδωσε μάχη για να γλιτώσει ενώ όπως αναφέρει το μικρό αγόρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που κράτησε τρεις ώρες.

Εξηγώντας πως το όλο περιστατικό κράτησε περίπου πέντε ολόκληρα λεπτά σύμφωνα με όσα του είπε ο ίδιος του ο γιος ο κύριος Γιώργος σημειώνει: «Σήμερα ή αύριο θα έχουμε νεότερα από την κατάσταση του παιδιού μας. Θα μας ενημερώσουν οι γιατροί για το πώς είναι το κεφάλι του μετά την επέμβαση».

«Η κατάστασή του είναι λίγο καλύτερη. Ευτυχώς έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ. Μας μιλάει και περπατάει. Περιμένουμε όμως νεότερα από τους γιατρούς. Θα παραμείνει για νοσηλεία, δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πάρει εξιτήριο» συμπληρώνει.

Στο Παίδων παραμένει ο 11χρονος που τον δάγκωσε πίτμπουλ στην Αρτέμιδα

«Ο σκύλος επιτέθηκε στον γιο μου την ώρα που έκανε ποδήλατο»

Ο πατέρας του 11χρονου αναφερόμενος στο πώς ο σκύλος επιτέθηκε στο παιδί και το δάγκωσε επισημαίνει ότι το αγόρι είχε πάει μία βόλτα με το ποδήλατό του.

«Το πίτμπουλ ήταν έξω από μία μάντρα και επιτέθηκε στον γιο μου την ώρα που περνούσε» εξηγεί.

«Το παιδί ήταν γεμάτο αίματα, ήταν παντού δαγκωμένο και κυρίως στο κεφάλι» υπογραμμίζει ο κύριος Γιώργος στο Newsbeast.

Αμεσα σύμφωνα με τον πατέρα ο γιος του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπατών που είναι το κοντινότερο στην περιοχή μέρος όπου μπορούσαν να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασης οι γιατροί είπαν στον κύριο Γιώργο και τη σύζυγό του πως ο γιος τους πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Παίδων όπως και έγινε.