Επίθεση από σκύλο ράτσας πίτμπουλ δέχτηκε ένα 11χρονο αγόρι την περασμένη Πέμπτη (26/10) στην περιοχή της Αρτέμιδας. Μάλιστα, ο ανήλικος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς ο εκτός ελέγχου σκύλος του κατάφερε τραύμα με τα δόντια στο κρανίο.

Η μητέρα του ανήλικου το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10) κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Σπάτων – Αρτέμιδας, υποδεικνύοντας μάλιστα τον κάτοχο του λευκού σκύλου ράτσας pitbull. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους αστυνομικούς, ο 11χρονος έκανε ποδήλατο όταν το μανιασμένο σκυλί του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα. Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του παιδιού, το pitbull άρπαξε τον 11χρονο τον πέταξε κάτω και άρχισε να τον τραβάει από τα πόδια κι έπειτα τον δάγκωσε στο κεφάλι και το σβέρκο.

Ο ανήλικος αφού πάλεψε για αρκετή ώρα με το σκυλί κατάφερε τελικά να ξεφύγει και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του. Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο 11χρόνος χειρουργήθηκε για το τραύμα που είχε στο κεφάλι, καθώς το δόντι του σκύλου του έχει τρυπήσει το κρανίο, ενώ παραμένει νοσηλευόμενος μέχρι και σήμερα.