Συναγερμός σήμανε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, εκεί όπου έφτασαν άμεσα άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για διάρρηξη.

Όπως μετέδωσε η Νάντια Αλεξίου στην εκπομπή Super Κατερίνα άγνωστοι επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού, ωστόσο τέθηκε σε λειτουργία το σύστημα συναγερμού και για αυτό αποχώρησαν πριν γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες.  Στο σημείο μετέβησαν δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία για να δουν τον χώρο, ωστόσο δεν παρατήρησαν διάρρηξη.

«Βράδυ Τρίτης προς την Τετάρτη ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία. Η εταιρία που είχε τους συναγερμούς ειδοποιήθηκε και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Αμέσως αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όμως δεν διαπίστωσαν κάποια διάρρηξη, ούτε διαπιστώθηκε η ύπαρξη κάποιου ατόμου. Παρόλα αυτά κατέγραψαν το περιστατικό», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου στον αέρα.

«Ο φίλος και δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της είχε καταθέσει αίτημα σφράγισης του σπιτιού προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της και τα αντικείμενα μέσα στον χώρο, στο ενδεχόμενο να αφαιρέσουν ή να κλέψουν κάποιοι τα αντικείμενα της ηθοποιού λόγω της απομονωμένης περιοχής στην οποία βρίσκεται η πολυτελής κατοικία», ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.

«Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλήση της εταιρίας, η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, πατέρας Ποιμένας, ανέφερε στον αέρα, λίγο μετά τις 10:00, σήμερα το πρωί 26/10, ότι μέσα στο σπίτι υπάρχει ένα… ανακάτεμα και ότι η πόρτα ήταν σπασμένη με λοστό.

«Λοστός που λέει ο παπάς δεν βρέθηκε», ανέφερε ο Μπαλάσκας.