Η Ματούλα, της οποίας το όνομα τη δεκαετία του ’70 ήταν συνώνυμο με την κοσμική ζωή του Κολωνακίου άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως. Η θρυλική «Ματούλα του Κολωνακίου» βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της χθες Τρίτη (17/10) μετά από επτά ημέρες που είχε να δώσει σημεία ζωής.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Ανδρέα Κουβελογιάννη. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή T- Live και ανέφερε πως η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του η Ματούλα ήταν πριν από 7 ημέρες. «Είχε γαστρεντερίτιδα , μας πήρε τηλέφωνο, ότι θα πήγαινε στο γιατρό και μόλις γυρίσει θα με πάρει. Είναι 6-7 μέρες. Δεν με πήρε τηλέφωνο και εγώ το αμέλησα» είπε στην εκπομπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, η Ματούλα ήταν σίγουρα ζωντανή την προηγούμενη Τετάρτη αφού οι ένοικοι την είχαν δει στην είσοδο της πολυκατοικίας να συνομιλεί με έναν άντρα που εργάζεται στην ασφάλεια κτιρίου.

Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες και δεδομένου ότι δεν την είχαν δει καθόλου, άνοιξαν ένα παράθυρο που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο, έβγαλαν τα κάγκελα που υπήρχαν για να εμποδίζεται η πρόσβαση στη βεράντα και μπήκαν στον χώρο του διαμερίσματος. Εκεί βρήκαν το άψυχο σώμα της, το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Όπως ανέφερε η εκπομπή T-Live, η οποία βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα της Ματούλας, η έντονη δυσοσμία έκανε τους ενοίκους της πολυκατοικίας να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Είχαν περάσει έξι ημέρες από τον θάνατό της. «Ειδοποιήσαμε τις Αρχές γιατί έβγαιναν κάτι μυγάκια κάτω από την πόρτα» είπε χαρακτηριστικά ένοικος της πολυκατοικίας.

Σημειώνεται ότι η Ματούλα έμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα τους τελευταίους δύο μήνες μετά από έξωση που της είχε γίνει από το σπίτι της στο Κολωνάκι όπου ζούσε όλη της τη ζωή.