Η Hellas Direct βγαίνει και πάλι έξω, στο πλαίσιο του Safe Roads Project, με νέες δράσεις και με στόχο πιο ασφαλείς μετακινήσεις για όλους. 

Με το van του Safe Roads Project και το εξειδικευμένο συνεργείο, η Hellas Direct παίρνει τους δρόμους. Και τους φτιάχνει. Γιατί όσο πιο ασφαλείς είναι οι δρόμοι, τόσο λιγότερα θα είναι τα ατυχήματα. Και ο σκοπός είναι πάντα ο ίδιος: ασφάλεια για όλους. 

Πλέον το Safe Roads Project επεκτείνεται σε περισσότερες περιοχές και ενισχύεται με νέες ενέργειες. Σε διαρκή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων, το van της Hellas Direct βγαίνει στους δρόμους, όταν η πόλη κοιμάται, και το συνεργείο της επισκευάζει λακκούβες. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεχίζεται και η επισκευή σχολικών διαβάσεων. Η δράση που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από σχολεία, φορείς και πολίτες, μπαίνει στον 2ο χρόνο της με νέα δυναμική. Για να μετακινούνται με ασφάλεια προς και από τα σχολεία τους ακόμα περισσότερα παιδιά.

Safe Roads Project: Η Hellas Direct παίρνει τους δρόμους και τους φτιάχνει

Η Hellas Direct δεν περιμένει να συμβεί κάτι για να κινητοποιηθεί. Παίρνει την πρωτοβουλία και εστιάζει στην πρόληψη. Πίσω από κάθε λακκούβα, βλέπει τους χιλιάδες οδηγούς που ενδέχεται καθημερινά να κινδυνεύσουν. Πίσω από κάθε ξεθωριασμένη διάβαση, βλέπει τους μαθητές και τις μαθήτριες που τη διασχίζουν καθημερινά. Γι’ αυτό βγαίνει στους δρόμους και πιάνει δουλειά. Μία λακκούβα τη φορά. Μία διάβαση τη φορά. Έτσι αλλάζει την ασφάλεια για τα καλά.  

Η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και έχει περισσότερους  από 700.000 πελάτες. Παρέχει ασφάλεια σπιτιού, αυτοκινήτου και μηχανής και  δραστηριοποιείται σε τρεις χώρες, Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. Το 2023 βραβεύτηκε από  τους Financial Times για 4η φορά ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες  στην Ευρώπη. Με το Safe Roads Project εφαρμόζει στην πράξη την αυτοδέσμευση που πηγάζει από το DNA της: να κάνει τη διαφορά, αυτό που είναι σωστό, ακόμα κι όταν δεν είναι δική της δουλειά. Σκοπός της είναι να έχει ενεργό ρόλο στην κοινότητα και αναπτύσσοντας  στοχευμένες καινοτομίες να συμβάλλει στη λύση πραγματικών προβλημάτων.