Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Πειραιά βρίσκεται η καταγγελία που έκανε μία μητέρα 12χρονου μαθητή γυμνασίου από τον Πειραιά, ότι το παιδί της έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και κακοποίησης από συμμαθητές του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μάλιστα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε και βίντεο όπου δείχνει τον 12χρονο μαθητή πεσμένο στο έδαφος, από πάνω του ακριβώς ένα άλλο παιδί να ασκεί σε βάρος του σωματική βία, ενώ ακούγονται φωνές άλλων ανηλίκων που σχολιάζουν και γελάνε. Αν και το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/9) η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (23/9), με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να επισκέπτονται το πρωί της Τρίτης (26/9) το γυμνάσιο στην περιοχή του Πειραιά για να λάβουν μαρτυρίες από μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Πολλοί γονείς, που το πρωί της Τρίτης πήγαν τα παιδιά τους στο σχολείο, δήλωσαν ανήσυχοι από το περιστατικό και ζήτησαν διερεύνηση από την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, στο σχολείο βρέθηκε και αντιπροσωπεία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου προκειμένου να ενημερωθεί από τη διευθύντρια για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 12χρονος είχε νωρίτερα διαπληκτιστεί εντός του σχολείου με έναν συμμαθητή του, ο οποίος στη συνέχεια τον περίμενε έξω από το γυμνάσιο μαζί με κάποιους φίλους του προκειμένου να του επιτεθεί.