Μία 40χρονη από την Κρήτη, η Εύη Ανδρεαδάκη, είναι από τους στρατιωτικούς που βρήκαν τραγικό θάνατο στο φριχτό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λιβύη όπου συνολικά πέθαναν πέντε άτομα. Η νονά της που μίλησε στον ANT1 χαρακτήρισε την γυναίκα, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της, ως την «χαρά της ζωής» και «ένα πλάσμα σπάνιο» .

«Ήταν η προσωποποίηση του φιλότιμου της καλοσύνης της καθαρής καρδιάς. Ήταν γεμάτη όνειρα για τη ζωή. Ήταν φρεσκοπαντρεμένη, δεν είχε κλείσει καν χρόνο» είπε η νονά της 40χρονης και πρόσθεσε πως: «τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγός της ο Κώστας, μετά από σχέση τριών ετών μπήκε ένα τόσο πρόωρο τέλος» πρόσθεσε η γυναίκα. Η Εύη Ανδρεαδάκη, όπως αποκάλυψε η νονά της, «συνήθιζε να κάνει τέτοια ταξίδια. Επιδίωξε να κάνει πέρσι μια μοναδική εκπαίδευση στην Ουγκάντα, στο καμπ του ΟΗΕ. Ήταν η μοναδική εκπρόσωπος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για να εκπαιδευτεί ειδικά σε ζητήματα περίθαλψης σε εμπόλεμες ζώνες και στη συνέχεια έγινε εκπαιδεύτερια συναδέλφων της» ανέφερε για την λαμπρή πορεία της σμηναγού.

«Όταν τελείωσε τη στρατιωτική νοσηλευτική έκανε τέσσερα μεταπτυχιακά ώστε να μπορεί να είναι κοντά στους συνανθρώπους της. Είχε αστείρευτη διάθεση προσφοράς, χαιρόταν να μοιράζεται τις γνώσεις της», τόνισε η νονά της Εύης Ανδρεαδάκη.