Στο πλαίσιο του εμπλουτισμού των διαθέσιμων προϊόντων και υπηρεσιών στην πλατφόρμα της, η Wolt εγκαινιάζει τη συνεργασία με την αλυσίδα McDonald’s, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες της εφαρμογής σε 4 μεγάλες πόλεις της χώρας μας να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα στο σπίτι τους, εύκολα και γρήγορα.

Το αγαπημένο μενού των McDonald’s είναι ήδη διαθέσιμο στην πλατφόρμα της Wolt από τον Ιούνιο, ενώ πλέον έχει επεκταθεί σημαντικά, περιλαμβάνοντας 18 εστιατόρια στην Αθήνα, 3 στη Θεσσαλονίκη, και από ένα στη Λάρισα και το Ηράκλειο Κρήτης. Έτσι, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους από τα αγαπημένα τους εστιατόρια McDonald’s, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα από τον υπολογιστή ή το κινητό τους. 

Μάλιστα, για το διάστημα από 16 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Οκτωβρίου, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από την αποκλειστική προσφορά 1+1 για McChicken, για αγορές τους μέσα από την πλατφόρμα της Wolt, που είναι διαθέσιμη σε κινητό και υπολογιστή. 

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε : «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία, και που έχουμε πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουμε μέσα από την πλατφόρμα μας τα προϊόντα McDonald’s που έχουν αγαπηθεί από καταναλωτές ανά τον κόσμο. Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα επισφράγισμα της συνεχούς προσπάθειάς μας για βελτίωση και εμπλουτισμό των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό, στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε.».