Ένα αδιανόητο φαινόμενο έχει κάνει την εμφάνισή του στον πλημμυρισμένο Βόλο, σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, γιατί ορισμένα άτομα αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να βγάλουν λεφτά, οπότε ξεκίνησαν να πουλάνε 4 και 5 ευρώ τις εξάδες νερών.

Ο Δήμαρχος Βόλου σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, χαρακτήρισε τα συγκεκριμένα άτομα «μαυραγορίτες» και μάλιστα σημείωσε ότι τον προσέγγισαν να τού ζήτησαν να συμμετάσχει. Σημειώνεται, ότι η δημοτική αρχή σε συνεργασία με εθελοντές μοιράζει δωρεάν από το πρωί μπουκάλια νερού σε όποιον τα έχει ανάγκη.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Τις τελευταίες ώρες από καταγγελίες έγινα κοινωνός της αισχρής και ανήθικης δράσης ορισμένων ασυνείδητων, που εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα με το νερό πωλούν σε πολίτες την “εξάδα” νερού αντί τεσσάρων και πέντε ευρώ.

Καλώ τους πολίτες να καταγγέλλουν τους άθλιους αυτούς μαυραγορίτες και να μην υποκύπτουν στον εκβιασμό. Ο Δήμος Βόλου έχει εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες νερού που θα διαθέσει στους πολίτες, ενώ ήδη σταδιακά επανέρχεται η υδροδότηση στην πόλη και μέχρι αύριο θα υπάρχει πλήρης αντιμετώπιση του προβλήματος».

Τις τελευταίες ώρες από καταγγελίες έγινα κοινωνός της αισχρής και ανήθικης δράσης ορισμένων ασυνείδητων, που…

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 6, 2023