Τα προβλήματα συνεχίζονται στο Βόλο από την κακοκαιρία Daniel, με τον Δήμο να μοιράζει εμφιαλωμένα νερά στους κατοίκους, ενώ περίπου το 90% της πόλης έχει μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως «το στοίχημα είναι να δώσουμε άμεσα στον κόσμο νερό και ρεύμα. Γι’ αυτό ο Θεός να βάλει το χέρι του να επιστρέψει γρήγορα το ρεύμα για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε ζημιές, να δώσουμε νερό στον κόσμο και μετά σιγά σιγά να μπορέσουμε να φέρουμε τον Βόλο σε μία κανονικότητα».

Επίσης, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ανακοίνωσε ότι ο Δήμος μαζί με εθελοντές προσφέρουν μπουκάλια νερού, τη στιγμή που καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών.

«Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων από την διακοπή της υδροδότησης στην πόλη, που οφείλεται στην διακοπή της ηλεκτροδότησης, και σε μια προσπάθεια εξυπηρέτησης των πιεστικών αναγκών για πόσιμο νερό, ο Δήμος Βόλου φρόντισε να προμηθευτεί ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, που θα διαθέσει στους πολίτες», έγραφε η ανάρτηση.

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 6, 2023