Χάος έφερε στο κέντρο της Αθήνας η κακοκαιρία Daniel, με τα ορμητικά νερά της βροχής να κατακλύζουν τους δρόμους και να τους μετατρέπουν σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά.

Εικόνες του Newsbeast δείχνουν το τοπίο που επικρατεί και τα προβλήματα που δημιούργησε, καθώς έκλεισαν δρόμοι λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην περιοχή της Βούλας, στο ύψος του Ασκληπιείου Βούλος στο ρεύμα προς Αθήνα αλλά και στην οδό Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη ως την οδό Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα καθώς και στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος της εξόδου προς τη Λεωφόρο Συγγρού.

Επίσης, λόγω΄της συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε και η κυκλοφορία στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην περιοχή του Περάματος από το ύψος της οδού Γρ. Λαμπράκη έως το ύψος της οδού Τριπόλεως.

Μάλιστα, προσωρινά έκλεισε και ο σταθμός του μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους, με τους συρμούς να διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να κάνουν στάση.

Προβλήματα από την κακοκαιρία εντοπίζονται και στο σταθμό Μοναστηράκι, ο οποίος έχει κλείσει, αφού μπήκαν μέσα τα νερά της βροχής.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Newsbeast από το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Αθήνα: