Δραματική είναι η κατάσταση στη Σκιάθο, η οποία πλήττεται από την κακοκαιρία Daniel. Τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν από την Τζανεριά μέχρι τις Κουκουναριές. Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης είναι πως εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα αυτοκίνητά τους.

Η κακοκαιρία είναι αρκετά ισχυρή από τις πρώτες πρωινές ώρες με έντονους κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση. Τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε απάντληση υδάτων στις Βίγλες και στις Κουκουναριές όπου και απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες. Στην περιφερειακή οδό από το ύψος της Τζανεριάς προς Κουκουναριές συστήνεται η διακοπή των άσκοπων μετακινήσεων καθώς έχουν εντοπιστεί μικρά κατολισθητικά και πλημμυρικά φαινόμενα.

Ενώ ο δρόμος προς Πλατανιά είναι κλειστός καθώς έχει εγκλωβιστεί αυτοκίνητο στη μέση χωρίς επιβαίνοντες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του skiathoslife.gr. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ενώ αίτημα του Δήμου είναι να κηρυχθεί η Σκιάθος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.