Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο βασιλικό και δυόσμο
  • 4 πράσινες πιπεριές, μέτριες, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 8 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 60 γραμμάρια τυρί τριμμένο
  • Μπέικον
  • Μανιτάρια
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο ηλιέλαιο

sidagi.gr

Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές, το μπέικον, τα μανιτάρια και τα κρατάτε στην άκρη. Σ΄ ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.

Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές, το μπέικον και τα μανιτάρια από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη. Χρόνος ψησίματος της ομελέτας 20 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά