Υλικά

  • Για 4-6 άτομα
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 2 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
  • 2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αγελαδινό

sidagi.gr


Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Προσθέτουμε το λουκάνικο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για ακόμη 2 λεπτά. Ρίχνουμε τα αυγά και ψήνουμε για 4 λεπτά.

Με τη βοήθεια ενός πιάτου αναποδογυρίζουμε τη φρουτάλια, ψήνουμε για 3 λεπτά ακόμη, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.