Υλικά

  • Χυμό από 1-2 λεμόνια
  • Ρίγανη
  • Κάρυ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 χούφτα κρουτόνς
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μικρό μαρούλι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 μέτριο αγγούρι
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε το μαρούλι, το αγγούρι, την κόκκινη πιπεριά και τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ.

Στη συνέχεια, σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά, ρίξε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, το κάρυ και αλατοπιπερώστε.

Κλείσε το βάζο και χτυπήστε το καλά ώστε να ανακατευτούν όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα της σάλτσας.

Προσθέστε στα λαχανικά τη σάλτσα και συμπλήρωσε με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με κρουτόνς.