Υλικά

  • 1 μεγάλο αυγό
  • 100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 2/3 κούπες τρούφα ή κομματάκια σοκολάτας γάλακτος
  • 2 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις
  • 1 ½ κουταλιά μπέικιν πάουντερ
  • ½ κουταλιά του γλυκού γλυκόζη
  • ½ κούπα καστανή ζάχαρη
  • 2/3 κούπες ζάχαρη κρυσταλλική
  • ½ κούπα βούτυρο

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, την καστανή ζάχαρη και τα λιώνετε σε μέτρια θερμοκρασία. Στη συνέχεια, ρίχνετε σε ένα μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, την τρούφα σοκολάτας ή τα κομμάτια σοκολάτας, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν τα υλικά και το μείγμα γίνει ζύμη.

Κατόπιν φτιάχνουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλουμε (συνήθως κυκλικά) και τα τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Φροντίζουμε να έχουν απόσταση μεταξύ τους, περίπου 2 εκ.

Στη συνέχεια ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 με αέρα στη μεσαία σχάρα του φούρνου.