Υλικά

  • 3 ώριμα αχλάδια
  • 150 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
  • 3 κλωνάρια σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες
  • ¼ φλιτζανιού αμύγδαλα καβουρντισμένα
  • Μισό ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κουταλιά ξύδι από λευκό κρασί
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση

Ρίχνουμε στη σαλατιέρα το ελαιόλαδο και το ξύδι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σέλερι, τα αχλάδια, το μαϊντανό και τα αμύγδαλα.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και από πάνω τρίβουμε το κατσικίσιο τυρί.


Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr