Υλικά

  • 1 κονσέρβα τόνου, στραγγισμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο σέλινο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
  • 1/2 κ. γλ. χυμό λεμονιού
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/8 κ. γλ. αλάτι
  • 1/8 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 πρέζα πάπρικα, ή ανάλογα με τη γεύση

Εκτέλεση

  1. Συνδυάστε τον τόνο, τη μαγιονέζα, το σέλινο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά.
  2. Προσθέστε πάπρικα, κατά βούληση, και τοποθετήστε στο ψυγείο.
  3. Σερβίρετε ιδανικά πάνω από μια πράσινη σαλάτα ή ως άλειμμα σε σάντουιτς.