Υλικά

  • 2 αβοκάντο, κομμένα σε κύβους
  • Χυμό από 1 λάιμ
  • 2 φλ. τσαγιού κοτόπουλο τεμαχισμένο
  • 1 πιπεριά, χωρίς σπόρους ψιλοκομμένη
  • 1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένο κίτρινο τυρί
  • 1/2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένο τσένταρ
  • 2 κ. σ. ξινή κρέμα
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 4 μεγάλες τορτίγιες

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το αβοκάντο και το χυμό λάιμ και πολτοποιήστε το μέχρι να μείνουν μόνο μικρά κομμάτια αβοκάντο. Προσθέστε το κοτόπουλο, την πιπεριά, το κόκκινο κρεμμύδι, το κίτρινο τυρί, το τσένταρ, την ξινή κρέμα και το σχοινόπρασο και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα από το μείγμα κοτόπουλου-αβοκάντο σε μια μεγάλη τορτίγια, αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο στις άκρες. Τυλίξτε την τορτίγια σφιχτά σε ρολό, κόψτε τις άκρες και κόψτε σε μικρά ρολάκια. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Σερβίρετε κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.